Varför?

Sitter här och har precis läst lite artiklar om dagismassakern i Belgien. Tydligen är mördaren känd som en enstöring med psykiska problem. Vid massakern hade han varit sminkad som jokern i den senaste Batman filmen med Heath Ledger i rollen som jokern. Han var filmentusiast och mordet sammanföll med ettårsdagen av Heath Ledgers självmord. Men varför? Så fruktansvärt meningslöst. Barnen hade trott att han var clown eftersom han var sminkad och förväntansfullt sprungit emot honom..
En av fröknarna dog med telefonluren i handen sedan hon larmat polisen. Hon dog för barnen. Mördaren cyklade efteråt lugnt därifrån skrattandes högt och utan att visa några som helst känslor. Sänder en tanke till alla de skadade barnen, deras föräldrar och till de två små bebisar som dog i massakern, Leon 6 månader och Corneel nio månader samt deras dagisfröken Marita Blindeman, 54. I eftermiddag när jag hämtar på dagis ska jag krama om min lille son Charlie extra hårt..

Kommentarer
Postat av: Lusekofta

Ja, så grufullt och meningslöst. Och ännu otäckare att han var klädd som Jokern. Visste inte det, nu ryser jag... Du och jag som bojkottade göbbarnas filmval i julas och kollade på Kenneth Aalborg på nätet istället just för att vi tyckte Heath Ledgers Joker var så kuslig...och så händer det här...:-(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback